Zabio nož u leđa Barceloni, a sada želi da se vrati u katalonski klub

Nije zadovoljan u PSG-u

Zabio nož u leđa Barceloni, a sada želi da se vrati u katalonski klub

Endin Čaušević

Xavi Simons svojevremeno je bio velika nada Barcelonine La Masije, ali je sve iznenadio kada je napustio klub.

Nizozemac je još kao dječak stigao u Barcelonu gdje je prošao skoro sve kategorije La Masije i od njega se mnogo očekivalo u prvom timu katalonskog kluba.

Međutim, Simons je sve iznenadio na ljeto 2019. godine kada nije htio da produži ugovor s Barcelonom jer je dobio bolju finansijsku ponudu od PSG-a koju je na kraju prihvatio.

Simons je s Parižanima potpisao trogodišnji ugovor, ali je trenutno član juniorskog tima i nije dobio šansu u prvom timu koju je očekivao.

Njegov agent Mino Raiola potvrdio je prije nekoliko dana da Simons ozbiljno razmišlja o tome da na kraju sezone napusti PSG i to će moći uraditi bez obeštećenja jer mu ističe ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski portal Cadena SER objavio je da Simons želi da se vrati u Barcelonu jer je svjestan da je napravio grešku što je napustio katalonski klub prije dvije godine.

Simons je u kontaktu s Kataloncima, a Joan Laporta i Xavi Hernandez nemaju ništa protiv da ovaj Nizozemac ponovo bude član Barcelone. No, s tim se baš i ne slažu navijači ovog kluba koji su protiv povratka Simonsa u Barcu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Kakva je prevara ovaj mali jesu ga unistili prehvalili nije utakmice odigrao kakav on i barsa nek ide u levante ako i tamo bude igro napravili od njega mesija nidje veze
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi