Bio je mršavi dječak iz La Masije, a danas izgleda neprepoznatljivo

Simons itekako napredovao

Bio je mršavi dječak iz La Masije, a danas izgleda neprepoznatljivo

Endin Čaušević

Xavi Simons je ponikao u Barceloni, ali je napustio katalonski klub na ljeto 2019. godine i prešao je u PSG.

Simons je još kao dijete stigao u Barcelonu i prošao je skoro sve kategorije u La Masiji, ali nije na kraju zaigrao za prvi tim katalonskog kluba.

On je sve iznenadio prije tri godine kada je odlučio da napusti klub i potpiše za PSG. Imao je ponudu Barcelone da produži ugovor, ali je to odbio i odlučio je da karijeru nastavi u Francuskoj.

Simons je ove sezone uspio zaigrati za prvi tim PSG-a i odigrao je sedam utakmica i pokazao je o kakvom talentu se radi i zašto se od njega mnogo očekuje u budućnosti.

Ovaj 18-godišnjak se u potpunosti fokusirao na fudbal i želi da opravda očekivanja i sve ono što mu mnogi predviđaju već godinama.

Simons je odlučio poraditi i na svojoj fizičkoj spremi, te je mnoge iznenadio koliko danas bolje izgleda u odnosu na prošlu godinu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nizozemac dosta vremena provodi u teretani, a to se na njemu sada i primijeti, te su mnogi pohvalili to što je konačno posvećen i maksimalno fokusiran samo na fudbal i svoju karijeru.

SexyFootballPlayer on Twitter: "Xavi Simons body 🔥🔥  https://t.co/OpmYog1B6U" / Twitter

Top Komentari

MaDaj
Na ovom portalu six-pack (znak mršavosti) je dokaz da si razvijen… još se foliraju da imaju “Fitness” dio stranice, komedija sine…
6 0
Jasminn
Zar Messi nije rekao da se dovoljno dobro ne razvija i da ga Barcelona ne treba vracati kad mu istekne ugovor sa PSGom na ljeto? Nemam ja pojma jel to istina, ali vi ste to pisali
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi