Tako to ide kada nisi popularan kao drugi: PSG "ohladio" Di Mariju

Velika greška u najavi

Tako to ide kada nisi popularan kao drugi: PSG "ohladio" Di Mariju

Admin Čaušević

Angel Di Maria je možda i najbolji igrač PSG, ali manjak popularnosti u odnosu na neke već zvijezde ga stavlja u drugi plan. 

Kada se spomene PSG uglavnom se priča o Messiju, Neymaru ili Mbappeu, a rijetko ko spomene Di Mariju koji je itekako utjecajan na igru Parižana.

Ipak, sve ono što je uradio u proteklom periodu za francuski tim čini se da gazde pariških Svetaca ne cijene dovoljno.

Naime, L'Equipe je danas objavio vijest da PSG nema namjeru produžiti ugovor s PSG-om za još jednu sezonu te da će Argentinac na ljeto napustiti Park prinčeva.

Činilo se da je sve dogovoreno da se produži ugovor sa još jednu sezonu, ali kako sada stvari stoje to neće biti slučaj s najboljim asistentom PSG-a u klupskoj historiji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Klub koji sanja o dovođenju Di Marije je Benfica gdje je i igrao kada je stigao u Evropu. Iako ima 33 godine, sjajni krilni fudbaler igra na vrhunskom nivou i sigurno će biti zainteresovanih klubova za njegov potpis.

U PSG-u su nešto slično ranije uradili da Thiagom Silvom. Dojam je da su se Parižani prelako orekli Brazilca koji igra sjajno u dresu Chelseaja.

Top Komentari

user1614932756
Igrac koji je u svakoj ekipi engleska francuska spanija uvijek bio medu najboljima a tako podcjenjen steta vrhunski igrac ma igracina
4 0
Belajsuz1989
Extra igrac a tek ce vidjeti koliko im fali kad ode...nije se nikad eksponirao a uvijek je odlicno igrao i to je uvijek konstantan bio.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi