Xhaka ponovo u startnoj postavi Arsenala!

Prvi nastup nakon sukoba sa navijačima

Xhaka ponovo u startnoj postavi Arsenala!

Arsenal večeras na Emiratesu igra meč 5. kola Lige Evrope protiv Eintracht Frankfurta.

Topnici imaju priliku pobjedom ovjeriti plasman u nokaut fazu, a Emery je izabrao startnu postavu.

Ono što je najzanimljivije jeste da se u prvih 11 našao Granit Xhaka. Ovo će biti prvi nastup Švicarca nakon što su je došao u verbalni sukob sa navijačima Arsenala na meču protiv Crystal Palacea i nakon što mu je oduzeta kapitenska traka.

Sastav Arsenala za večeras: Martinez - Luiz, Mustafi, Sokratis - Tierney, Chambers, Willock, Xhaka - Saka, Martinelli, Aubameyang.

Sead Kolašinac se oporavlja od povrede i nije u konkurenciji za večerašnji meč.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sa druge strane, trener Hutter se odlučio za sljedećih 11: Ronnow - Hasebe, Abraham, Hinteregger - Da Costa, Kostić, Sow, Fernandes, Kamada - Silva, Paciencia.

Utakmica na Emiratesu počinje u 21:00h.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

wenger86
Najveci promasaj Arsenala ne zato sto je uradio to sto je uradio i sto kroz Arsenal nije proslo i gorih igraca od njega vec zato sto je svaku tekmu bio starter od kako je dosao tu, pruzao ispod prosjecne partije, mislim da nema napretka za Arsenal ako ce ovaj covjek i u buducnosti glumiti facu,dobijati crvene, pravit penale i povezivat stopere i golmana..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi