James Rodriguez bi mogao završiti u Arsenalu, ali to nije njegova želja

Topnici žele vezistu Kraljeva

James Rodriguez bi mogao završiti u Arsenalu, ali to nije njegova želja

Arsenal je u januarskom prelaznom roku spreman poslati maksimalnu moguću cifru na adresu Real Madrida kako bi dobio Jamesa Rodrigueza.

Kolumbijac je želja broj 1 Topnika ove zime, a uprava će ponuditi 42 miliona eura Realu kako bi ga angažovala, prenosi El Desmarque.

Florentino Perez je ranije tražio 50 miliona eura kako bi pustio Jamesa, pa je zbog niskih ponuda odbio da ga pošalje u Atletico i Napoli koji su bili zainteresovani.

Što se tiče samog igrača, on navodno ne želi otići iz Reala u januaru već čekati ljeto kada će, po njegovom mišljenju, dobiti više ponuda. Njegova želja su PSG ili Inter prije nego Arsenal i to prije svega iz razloga što s Topnicima vjerovatno ne bi igrao Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kolumbijac je trenutno povrijeđen, a zbog problema s koljenom s terena bi mogao odsustvovati do januara što znači da mu cijena samo može opasti, nikako porasti.

Treba reći i to da je on ionako bio u drugom planu kod Zinedina Zidana jer je upisao samo devet utakmica u svim takmičenjima do sada te većinom ulazio s klupe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi