Shaqiri ponovo sve šokirao izgledom svojih butina i listova

Maksimalno spreman za Euro

Shaqiri ponovo sve šokirao izgledom svojih butina i listova

Endin Čaušević

Reprezentativci Švicarske punom parom spremaju se za početak Evropskog prvenstva.

Švicarska utakmicu prvog kola grupne faze igra već u subotu protiv Velsa, a utakmica se igra na stadionu u Bakuu.

U ovoj grupi nalaze se još Turska i Italija koje će otvoriti Evropsko prvenstvo u petak okršajem na rimskom Olimpicu u 21 sat.

Jasno je da su Italijani i Turci favoriti u ovoj grupi, ali sigurno je da će Švicarska i Vels dati svoj maksimum da se pokušaju plasirati u nokaut fazu.

Švicarci se već desetak dana spremaju punom parom za nastup na Euru, a jedan od vodećih igrača u ovoj generaciji sigurno je Xherdan Shaqiri.

Čini se da je ofanzivac Liverpoola itekako spreman za Euro što se tiče fizičke forme jer se zbog svog izgleda ponovo našao u centru pažnje.

Nakon jednog od treninga reprezentacije Švicarske Shaqiri je pokazao svoje mišiće, a fanovi su ostali bez teksta kada su vidjeli njegove butine i listove na nogama.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Image

U drugom kolu grupne faze ekipa Švicarske igra protiv Italije 16. juna, dok će četiri dana kasnije odigrati meč protiv Tuske.

Top Komentari

dijafragma
Hahaha
1 0
Mowzilla
Kao gradjeni liliputanac hehe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi