5

Komentari (5)

Husrefbeg22
Kina s jedne strane krsi prava etnickih manjina i vrsi nevidenu represiju prema muslimanima. Ali, ova velika i mnogoljudna zemlja u zadnjih 20-tak godina biljezi ogroman privredni napredak. Proizvodi iz Kine nisu a priori nekvalitetni, imaju oni jako dobrih stvari. Samo svijet vidi ono sto je lose. Isto tako sto se tice infrastrukture u svijetu, posebno u Africi, izgradili su Kinezi hiljade kilometara autoputeva, pruga itd. Kvalitetno a dosta jeftinije od zapadnih kompanija.
Mele
Kad bi svijet mogao bez Kine, poslati sve nazad tamo, zatvoriti im granice visokim Kinezkim zidom, nikog ne pustati ni unutra a ni van. Poslije masona, najveca prijetnja normalnom svijetu.
rabodimis
Nisi rasista samo nako kazes ? XD Svijet je dovoljno velik za sve a pitanje je sta je to normalan svijet.. Mozda puno smeca, plastike i nafte predstavlja vecu prijetnju svima, i normalnim i ne normalnim ?
Mele
Ma nisam naravno, vidim sta rade, hoce da budu broj 1 u svijetu, ljudska prava nikakva, nema mjesta od polarnog kruga do Afrike, gdje nema China house..Znam da grade, jeftinije od drugih, ali oni to i godinama naplacuju sigurno.Za ove viruse i politiku, trebalo bih ih potpuno izolovati.
user1609866240
Son Heung-min za sirotinju!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.