Yaya Toure ekspresno odgovorio Guardioli

"Za tebe je Pellegrini pravi gospodin"

Yaya Toure ekspresno odgovorio Guardioli

Endin Čaušević

Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola, izjavio je danas da Yaya Toure neće igrati sve dok ne dobije izvinjenje njegovog agenta.

Prije nekoliko sedmica Dimitri Seluk je izjavio da je Guardiola smeće, te da Toure ne zaslužuje ovakav tretman u Manchesteru. Guardiola je nakon toga izostavio Tourea sa spiska igrača za Ligu prvaka, a danas je poručio da će on igrati ponovo samo ako dođe izvinjenje od njegovo agenta.

Yaya Toure nije dugo čekao da se oglasi nakon ovih izjava Guardiole, te je odlučio ekspresno da mu uputi odogovor.

"On očekuje izvinjenje od nas? Ok, onda on mora uraditi to isto Manuelu Pellegriniju zbog toga što ga je otjerao iz ovog kluba. Ako su gospodin ne radiš takve stvari. Pellegrini je prošle godine produžio ugovor, a onda je otjeran jer je Guardiola htio da dođe u City. Pellegrini je pravi gospodin", rekao je Toure.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi