YouTuber doputovao iz Amerike da gleda Ronalda, pa doživio najgoru noć u životu

Nije očekivao da će se to desiti

YouTuber doputovao iz Amerike da gleda Ronalda, pa doživio najgoru noć u životu

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je idol mnogim mladim ljudima zbog svega što je uspio postići u fudbalu i životu, te mnogi sigurno sanjaju da jednog dana upoznaju Portugalca, a jedan od njih je i poznati YouTuber pod imeno Speed koji je sinoć čak iz Amerike došao da gleda CR-a, ali je to bila za njega tužna noć.

Ronaldo ove sezone ne briljira previše u dresu Manchester Uniteda, ali se i pored svih problema uspio nekako vratiti u sastav ovog tima. Međutim, sinoć Ronalda nije bilo uopšte u konkurenciji za meč protiv Aston Ville.

Crveni đavoli su pobijedili Aston Villu na svom terenu nakon preokreta sa 4:2 u meču engleskog Liga kupa, a Erik ten Hag odlučio je na ovoj utakmici neće računati na Ronalda.

Portugalac se nije našao ni na klupi što je bilo iznenađujuće, a to je posebno razočaralo poznatog YouTubera Speeda koji je stigao čak iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi gledao svog idola.

Speed je poznat po svojim video klipovima koje objavljuje na društvenim mrežama gdje ga prate milioni ljudi, a on ne krije da mu je Ronaldo najdraži fudbaler ikad.

Oglasi

Speed je prije nekoliko mjeseci nastupao u Engleskoj na jednoj humanitarnoj utakmici i otkrio je da mu je želja da upozna jednog dana Ronalda, ali očito je da taj dan još uvijek nije stigao.

On je doputovao jučer iz Amerike samo kako bi gledao Ronalda na djelu, ali njegov dan iz snova na kraju se pretvorio u noćnu moru.

Speed nije mogao da vjeruje da Ronaldo uopšte nije u sastavu, te da nije čak bio ni na Old Traffordu.

Ovaj popularni YouTuber je na svom YT kanalu čak uživo prenosio ono što se dešava prije utakmice na stadionu Manchester Uniteda, a naziv videa bio je kako konačno upoznaje Ronalda, ali na njegovu žalost to se nije desilo.

Oglasi

Iz Manchester Uniteda su potvrdili nakon utakmice da Ronaldo ima problema s prehladom i da zbog toga nije bio u sastavu, ali to nije bila dovoljna utjeha za Speeda koji nije krio razočarenje što nije upoznao svog idola Ronalda.

No, i pored toga Speed je s prijateljima uživao u utakmici na Old Traffordu, a koliko je popularan posebno pokazuje trenutak kada su ga snimile kamere i potpisale, a njega je to itekako obradovalo.

Međutim, i pored svega sigurno da je Speed itekako tužan na kraju svega jer je u Manchester doputovao isključivo zbog Ronalda, ali na ostvarenje tog sna će morati još malo da pričeka.

Speed se proslavio klipovima u kojima spominje Ronalda, a koliko voli portugalskog fudbalera najbolje se vidi po njegovim reakcijama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi