14

Komentari (14)

dinass
Koliko ja vidim ovo je moguci sastav sa po 2ili 3 razlicita igraca na jednoj poziciji a ne sastav za utakmicu tako da su male sanse da zaigra u prvoj postavi a vi to najavljujete kreteni manipulatorski
Zaštita Identiteta
više članaka nego minuta na terenu, dabogda da bude nešto od tebe sine
BetonskiMozgovi
A zbog čega ga ne bi reklamirali, naš momak, sa 19 bi trebao startati u Bešiktašu, da ne bi o Višći pisali? Gledajte sta hrvati rade, malo marketinga i prodaju anonimuse za desetine miliona eura. Ali ne, naš bošnjo se iz kućnog kauča naljuti što on mora čitati o ovom djetetu koji sa 19 godina igra u jednom od najjačih turskih klubova. Fuj.
Saimai1316
Tako je majstore bogami sve i rijec podrzavam
AS83
Vonder kind majkemi
Lafac
Majke mi pitam se Jel ovo novi MESSI koliko ga forsirate ,Jel momak vrijedi zaista ili neko uzima repa na reklamiranje?
muratbey
Momka sam gledao i treba ga reklamirati i vise...da je kojim slucajem brazilac do sad bi ga i Real uzeo...pitam se zasto sarkazam ili pljuvanje za sve sto je dobro a nase...
Lafac
Jel makar medju 18 igrača( da ne kažem medju 11 ako je toliko dobar kako ti tvrdio)u Bešiktašu?
Lafac
Ili je večeraš najavljen prvi put? Kada bude imao makar 50% utakmica ove sezone medju 18 igrača onda mi se javi
Milos1312
Tad ces ti biti zadovoljan, oke drug javi mu se molim te. Plaho se brinemo za njegovo misljenje...
Lafac
Iskreno rečeno volio bih da uspije al ovoliko članaka u zadnjih godinu dana svakakvih gluposti napisanih o njemu hoce li u Bešiktaš ili hoce li na pozajmicu pa nadalje. Da je bilo koji mladi igrač iz Premijer lige imao ovoliku pažnju i članaka do sada bi zavrsio u Engleskoj !!
Domaci
Vjerovatno nisi ni gledao decka.drugo ako si ga gledao,a tako piseso,onda jedini tvoj domet u nigometu i znanju o njemu tiket iz kladionice.
Lafac
Tih super talenata sam se nagledao u životu,a vidjet ćemo kako će ovaj završiti . Volio bih da momak uspije al mi je ne shvatljivo ovoliko forsiranje momka koji je tek prvi put u zadnjih dvije godine u kombinaciji da bude medju 18 igrača u recimo velikom klubu ako se Bešiktaš može svrstati u te neke velike klubove.
dijafragma
Idemo childrenu naš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti