Za Demirovića stiže ponuda od četiri miliona eura
Foto: FC St. Gallen

Gdje će bh. napadač?

Za Demirovića stiže ponuda od četiri miliona eura

Već mjesecima traju špekulacije oko toga gdje će Ermedin Demirović (22) nastaviti svoju karijeru.

Demirović možda nije najbolji bh. fudbaler, ali je zasigurno na listi najtraženijih s obzirom da gotovo ne prođe dan da se njegovo ime ne povezuje s nekim od klubova iz renomiranih liga.

Spominju se Freiburg, Metz, St. Etienne, Stuttgart..., no čini se da nije isključeno ni da Demirović ostane u St. Gallenu koji zahvaljujući njegovim golovima danas vodi borbu za naslov prvaka Švicarske.

Doskoro su iz St. Gallena dolazile poruke da Demirović sigurno odlazi, međutim, sudeći prema pisanju tamošnjih medija, stvari su se u međuvremenu promijenile. Sada je St. Gallen voljan da od Alavesa otkupi Demirovićev ugovor i već je za tu operaciju spremio četiri miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Male su šanse da će ta ponuda zadovoljiti Alaves, pogotovo nakon što je Demirovićev agent otkrio da Španci traže isključivo pet miliona eura i da je nekoliko klubova koji su nudili manje glatko odbijeno.

Demirović je u dosadašnjem dijelu Super lige odigrao 21 utakmicu i zabio 11 golova. Pritom je upisao i pet asistencija.

Top Komentari

Ivica_Osim8
**** majku sa je Francuz za 20 bi otisao nedje
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi