"Plakao sam kada sam prešao u Barcelonu, znam da će biti zviždanja kada budem igrao na Wandi, ali.."
Griezmann se konačno pridružio Barceloni

Francuz je bio sretan što se sve konačno završilo

"Plakao sam kada sam prešao u Barcelonu, znam da će biti zviždanja kada budem igrao na Wandi, ali.."

S. Pašalić

Antoine Griezmann je nedavno i zvanično postao novi igrač Barcelone.

Dugo se pisalo o potencijalnom prelasku Francuza u redove katalonskog kluba, a to se na kraju i desilo nakon što je Barcelona aktivirala njegovu otkupnu klauzulu od 120 miliona eura.

Sada je Griezmann u intervju za špansku Marcu otkrio kako je na emotivan način doživio ovaj potez.

"Osjećam se jako dobro sada kada sam stigao u klub", rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Marcu.

"Bilo je puno stresa na kraju finaliziranja dogovora, ali kada je potvrđeno, sve što sam htio učiniti bilo je završiti svoj odmor i započeti ovaj novi izazov."

"Kad je posao potvrđen, nazvao sam oca i zaplakao od sreće. Osjetio sam toliko olakšanje što je sve urađeno i moja porodica je bila ovdje sa mnom u ovom posebnom trenutku."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da će biti zviždanja upućenih meni kad budem igrao na Wandi, ali to je dio nogometa kada neko koga voliš napusti klub"

"Isto je bilo i sa Real Sociedadom kad sam se vratio s Atletico, ali uvijek ću u svom srcu imati Sociedad i Atletico jer su mi toliko dali", dodao je Francuz.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
igrace na Wandi,zar ona nije udata za Icardija,nije valjda i njega nasukala
2 0
Romanus
Ali ti je San bio da oduvijek igras za Barcu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi