Za draguljom Lyona 'poludjeli' bogataši

Žele ga tri velika kluba

Za draguljom Lyona 'poludjeli' bogataši

Manchester City će ostvariti kontakt s Lyonom kako bi se raspitao za talentovanog veznjaka Houssema Aouara čim prođe virus Covid-19, prenose inostrani mediji.

Osim Cityja, postoji još nekoliko klubova koji namjeravaju angažovati ovog mladog igrača, a jedan od njih je Juventus. Stara dama se nada kako će dobri odnosi između njene uprave i uprave Lyona joj pomoći da realizuje transfer.

Treći klub koji je zainteresovan je onaj iz Francuske - PSG. Bogati Parižani su stavili Aouara kao jednog od prioriteta za ovo ljeto a znamo šta znači kada su oni za nekoga zainteresovani.

Problem za sva tri pomenuta kluba leži u činjenici što Lyon neće ni pričati o svom dragulju ispod 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, činjenica je da su PSG, Manchester City i Juventus jako bogate ekipe i da bi ga uprkos koronavirus krizi mogle priuštiti.

Aouar je ove sezone upisao ukupno 37 utakmica, postigao devet golova i dodao sedam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi