PSG prodaje veznog igrača, već se zna i kojem klubu?

Herrera na izlaznim vratima

PSG prodaje veznog igrača, već se zna i kojem klubu?

PSG će ovog ljeta saslušati ponude za veznog igrača Andera Herreru, prenosi Le 10 Sport.

Španski fudbaler, koji ovog ljeta puni 31 godinu, imao je brojnih problema sa povredama otkad je došao u PSG.

Podsjetimo, on je član Svetaca od prošle godine jer je došao nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom.

Ipak, zbog problema sa povredama upisao je samo osam utakmica u Ligu 1 ove sezone i postigao jedan gol uz jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako ima ugovor s Parižanima do ljeta 2024. godine, na kraju sezone napustit će ekipu i vjerovatno se vratiti u Athletic Bilbao.

On je u tom španskom klubu igrao tri godine prije nego što je prešao u Manchester United na ljeto 2014. Inače, karijeru je počeo u Real Zaragozi.

Top Komentari

Mele
Dovedes ga gratis, ponudis mu desetak miliona, pa ga prodas nakon jedne sezone ili maks dvije..Nista novo. zarada je na prvom mjestu, ne fudbal.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi