"Za Inter bi povratak u Ligu prvaka bio ravan Scudettu"

Tako smatra Diego Milito

"Za Inter bi povratak u Ligu prvaka bio ravan Scudettu"

Nekadašnji napadač Intera iz Milana Diego Milito smatra da bi povratak u Ligu šampiona za Inter značio kao osvajanje Scudetta. 

Inter se nije plasirao u Ligu prvaka još od davne 2011. godine kada je Milito bio član ovog kluba, a Argentinac smatra da će njegov sunarodnjak Mauro Icardi biti presudan u pokušajima Intera da se tamo vrati.

"Icardi? Mauro je napravio dosta za tim svojim golovima, siguran sam da ćemo se vratiti u Ligu prvaka. Ne želim ni pomisliti na to da će se desiti i sedma vezana sezona da nas nema u Ligi prvaka. Povratak tamo je jako važan. Jednako bi važan bio i kao osvajanje Scudetta. Bit će to borba između dva kluba iz Rima. Naša prednost je što nas nema ni u jednom drugom takmičenju", rekao je Milito.

Podsjetimo, Argentinac je dres Intera nosio od 2009. do 2014. godine, a za to vrijeme je odigrao 128 utakmica u Seriji A i postigao je 62 pogotka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi