Rabiot na meti Intera

Francuz želja Nerrazzura

Rabiot na meti Intera

Vezni fudbaler PSG-a Adrien Rabiot na meti je Intera.

Rabiot igra sjajno u dresu Parižana i standardni je član prve postave, ali ta pozicija bi mu mogla biti poljuljana dolaskom Lassane Diarre i mogućim dolaskom Fellainija iz Manchester Uniteda.

On ima važeći ugovor sa PSG-om do ljeta naredne godine, a obzirom da još uvijek nema naznaka da će isti biti produžen, Inter će ovog ljeta pokušati da iskoristi tu situaciju i da za, ne tako velika pare, dovede ovog igrača.

Osim toga, inostrani mediji prenose da je i PSG-u u interesu da proda jednog igrača ovog ljeta zbog finansijskog fair playja, a to bi na kraju mogao biti Rabiot. Ovaj francuski fudbaler je velika želja Waltera Sabatinija, koji je veliki fan Rabiota i želi ga vidjeti u Interu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, smatra se da bi Rabiot u Inter prešao samo u slučaju da ova ekipa izbori plasman u Ligu prvaka naredne sezone. Kako sada stvari stoje, Inter je na 5. poziciji i vodit će žestoku borbu za plasmna u Ligu prvaka sa Lazijom i Romom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi