Za koga navija najbolji svjetski sudija?

Najbolji u 2020. godini

Za koga navija najbolji svjetski sudija?

Admin Čaušević

Međunarodna federacija za fudbalsku historiju i statistiku (IFFHS) je prije nekoliko dana odabrala najboljeg sudiju svijeta za 2020. godinu.

To laskavo priznanje dobio je Daniele Orsato koji sjajno sudi u Seriji A, a sudio je i finale Lige prvaka u Lisabonu.

U razgovoru za italijanske medije Orsato je otkrio i za koji klub navija. Riječ je o Vicenzi koja se takmiči u Seriji B.

"Pratim Vicenzu na poseban način. Nadam se da će trener Di Carlo uspjeti dovesti ekipu na što bolji položaj na tabeli. Sretno svima i naprijed Vicenza", kazao je Orsato gostujući na lokalnoj televiziji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Vincenzi i ne ide baš najbolje u dosadašnjem dijelu sezone jer ima svega jednu pobjedu i nalazi se na 15. mjestu.

Top Komentari

Vrana
U čemu najbolji, u.gledanje kako lucia prima jednog i odmah drugog, u to je dobar, boli to kad si nastao sto ti je mati svalerka svima bila,bolje da ti ne pričam istinu, ti bi se objesio, nije lako biti rezultat taj, sto si ti
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi