Za koga se sprema Arjen Robben na jednom od Bayernovih terena za treninge?

Privukao pozornost

Za koga se sprema Arjen Robben na jednom od Bayernovih terena za treninge?

E. Škorić

Nizozemski reprezentativac Arjen Robben uočen je na jednom od terena na kojima trenira Bayern.

Robben je poslije 10 godina prošlog ljeta napustio Bayern, ali i dalje je slobodan igrač. S obzirom da je u januaru navršio 36 godina, postavlja se pitanje hoće li sjajno krilo nastaviti igračku karijeru?

Radna etika je ostala ista, Robben svakodnevno trenira i održava kondiciju, ali njemački Bild tvrdi da to ne znači njegov povratak fudbalu, već isključivo želi zbog sebe da bude u formi.

Nekoliko desetina navijača Bayerna uočilo je Robbena kako trenira sa osobljem bavarskog kluba i bilo im je neobično, no sve su prilike da je dugogodišnji član Bayerna okončao svoju karijeru još po raskidu saradnje s prvakom Njemačke prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zanimljivo da se nedavno za Robbena zanimao brazilski Botafogo, ali male su šanse da će Brazilci uspjeti da nagovore Robbena da promijeni odluku i da im se ipak na kraju pridruži.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gh0ast
Dogovorio se lik da trenira sa njima da ostane u formi, vidio Prosinečkog pa se zaprepastio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi