Za navijače FK Sarajevo 1500 ulaznica za vječiti derbi

Za navijače FK Sarajevo 1500 ulaznica za vječiti derbi

Edmir Škorić

U subtou od 19:30 sati na Grbavici se igra veliki derbi između Željezničara i Sarajeva.

Na stadionu Grbavica sarajevski rivali odmjerit će snage u važnom meču. Plavima je neophodan dobar rezultat u borbi za Evropu, a Bordo tim želi da se iskupi navijačima za poraz od Zrinjskog na Koševu i da zadrži prednost u odnosu na rivala iz Mostara kada je borba za titulu u u pitanju.

Sarajevo će na Grbavici imati podršku vjernih navijača, a za gostujuće navijače je odvojeno 1500 ulaznica.

Cijena ulaznice za navijače u tom sektoru iznosi 10 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najvatreniji navijači bit će smješteni tamo gdje obično i budu na Grbavici - na sjeveroistoku, a naknadne informacije dobit će u narednom periodu. Prodaju ulaznica za goste organizovat će FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
SARAJEVO ŠAMPION!!!
10 0
Div iz šehera
Romski stadion ?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi