Za neke nema straha od koronavirusa: Nastić nastupio za Bate Borisov i nije se lijepo proveo

Poraz na startu sezone

Za neke nema straha od koronavirusa: Nastić nastupio za Bate Borisov i nije se lijepo proveo

A. Čaušević

Fudbal je stao u praktično svim ligama svijeta. Izuzetak je jedino Bjelorusija gdje očigledno koronavirus još uvijek nije uzeo maha. 

Danas je startalo tamošnje prvenstvo, a povratnik u reprezentaciju BiH, Bojan Nastić se i nije baš najbolje proveo u svom premijernoma nastupu u bjeloruskoj ligi.

Bate Borisov je gostovao ekipi Energetig-BGU koja je na kraju uspjela savladati favorizovane goste sa 3:1. Nastić je na terenu proveo svih 90 minuta.

Poslije prvog dijela Energetig-BGU je imao dva gola prednosti. U razmaku od nekoliko minuta, tačnije u 27. i 34. dva puta je pogodio Yakhshibaev.

Gosti su se rezultatski u utakmicu vratili u 64. minuti kada je Skavysh smanjio zaostatak. Pokušali su u nastavaku doći makar do boda, ali u tome nisu uspjeli jer je Bakić u 88. minuti zabio za 3:1 i pobjedu domaćina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi