Većina Zmajeva se odmara, a Bajevićev adut hvata takmičarsku formu

Danas odigrao cijeli meč

Većina Zmajeva se odmara, a Bajevićev adut hvata takmičarsku formu

A. Čaušević

Dušan Bajević je početkom sedmice objavio spisak reprezentativaca za utakmice baraža čije je odigravanje pod velikim znakom pitanja. Na spisku se našao i Bojan Nastić. 

Nastić je jedan od rijetkih bh. reprezentativaca koji nastupa u zemlji gdje usljed epidemije koronavirusom fudbal nije zaustavljen.

Lijevi bek je danas odigrao 90. minuta u domaćoj pobjedi Bate Borisova nad Dinamom Minskom u revanš susretu četvrtfinala bjeloruskog Kupa. Bilo je 3:2.

Rios je postigao dva gola za goste u 10. i 43. minuti, da bi bi za domaće u prvom dijelu zabijali Baga i Filipenko u 21. te 45. minuti. Pobjedu Bateu je u 84. minuti donio Skavysh.

Inače, Nastiću je ovo bio tek drugi nastup od dolaska u trofejni bjeloruski tim. Ranije nije mogao igrati zbog administrativnih problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti