Za njega su Ronaldo i Simeone 'male mace': Skinuo šorc i pokazao muškost navijačima

Toprak je otišao korak dalje

Za njega su Ronaldo i Simeone 'male mace': Skinuo šorc i pokazao muškost navijačima

E. Škorić

Defanzivac turskog kluba Sanliurfa Genclerbirligi, Mahmut Onur Toprak, mogao bi se suočiti sa žestokom kaznom.

Toprak je u meču njegovog kluba i Siverek Belediyespora u amaterskoj ligi Turske pokazao genitalije suparničkim navijačima.

Iako su trenutno u fokusu trener Atletica Diego Simeone i napadač Juventusa Cristiano Ronaldo jer su se držali za međunožje prilikom proslava pobjeda, Toprak je otišao korak dalje.

Bila je ovo važna utakmica, dvije ekipe bore se za plasman u viši rang, a Toprak je u trenutku kada je izlazio s terena skinuo hlače i pokazao svoju muškost navijačima protivničkog tima.

Toprak se sada suočava sa istragom nakon što je predsjednik udruženja navijača Sivereka podnio žalbu Federaciji amaterskih sportskih klubova.

Top Komentari

mer12
Simione i Ronaldo pokrenuli novi trend...
1 0
Edy
indijanci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije