Za njih nema krize: Manchester United bi naredne sezone mogao imati strašan sastav

Crveni đavoli se vraćaju

Za njih nema krize: Manchester United bi naredne sezone mogao imati strašan sastav

E. Čaušević

Engleski mediji pišu da će Manchester United ovog ljeta itekako biti aktivan što se tiče prelaznog roka bez obzira na finansijsku krizu u svijetu fudbala.

Mnogi klubovi su se zbog novonastale situacije našli u finansijskoj krizi, ali čini se da se to ne odnosi na United. Za Crvene đavole nije ugrožen budžet koji su spremili za pojačanja na kraju ove sezone.

Ovih dana se piše dosta o tome koga United želi dovesti na kraju sezone. The Sun piše da će glavne mete biti Jadon Sancho i Kai Havertz koji briljiraju u Njemačkoj.

Ole Gunnar Solsjaer lagano sklapa ekipu koja bi se trebala vratiti u sami vrh evropskog fudbala, a pored ovog dvojca plan je dovesti i pojačanje u odbrani.

Već se zna da je Kalidou Koulibaly najveća želja Uniteda, te da pregovori traju već neko vrijeme. United bi mogao potrošiti čak 200 miliona eura ovog ljeta, ali ukoliko uspiju ispuniti svoje ciljeve onda će ekipa izgledati zaista respektabilno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mogući sastav Uniteda naredne sezone: De Gea, Wan-Bissaka, Koulibaly, Maguire, Shaw, McTominay, Matić, Sancho, Havertz, Rashford, Martial.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nuksi
hahahahah nema Brune, nema Pogbe.... koji ste vi novinarčići
8 0
Ade1987
Nema bez Brune ništa i mislim da bi Matic mogao da ode iz ekipe a Pogba je upitnik veliki
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi