Za tri sedmice Kolašinac donosi veliku odluku
Foto: EPA

Bira novi klub

Za tri sedmice Kolašinac donosi veliku odluku

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac uskoro će otkriti tim u kojem će nastaviti karijeru.

Prethodnih dana agent bh. fudbalera Gordon Stipić je najavio kako će odluka biti poznata uskoro, a njemački mediji tvrde da će odluka biti donijeta za tri sedmice, odnosno sredinom marta.

Tada bi bh. reprezentativac trebao donijeti konačnu odluku o nastavku karijere, ali mu to neće biti nimalo lako, jer se za njegove usluge interesuju neki od najvećih evropskih timova.

Kolašinac na stolu ima veliki broj ponuda. Među timovima koji ga žele su Juventus, Chelsea, Inter, Liverpool i Tottenham, a najmanje šanse ima njegov aktuelni klub Schalke, koji se nada da bi Kolašinac ipak mogao da produži ugovor s njima.

Navodno je posljednjih dana Liverpool najkonkretniji u pregovorima sa bh. defanzivcem. Redsima fali pravi lijevi bek jer u timu s Anfielda tu poziciju trenutno igraju James Milner i Alberto Moreno, koji ne oduševljavaju na ovom mjestu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U posljednje vrijeme Kolašinac igra odlično i prema naprijed. Često se nalazi u prilikama za gol, a nerijetko je vlasnik asistencija.

Kolašinac ove sezone igra zaista fantastično. Odigrao je ukupno 24 utakmice, te je postigao dva gola uz šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi