Zabava se vraća: Fantasy majstori pred 7. kolo imaju zahtjevne zadatke

Koga odabrati?

Zabava se vraća: Fantasy majstori pred 7. kolo imaju zahtjevne zadatke

E. Škorić

Nakon reprezentativne pauze, vraća nam se klupski nogomet i čari Premijer lige BiH.

Već u petak navečer od 20 sati na Koševu se igra derbi sedmog kola između FK Sarajevo i FK Borac. Ono što je sigurno - Fantasy igrači imat će pune ruke posla, treba sada pronaći idealnu formaciju, izabrati prave igrače i kapitensku traku dodijeliti igraču za kojeg će biti uvjereni da će doprinijeti statistički timu.

Upravo meč Sarajevo - Borac donosi pravu poslasticu ljubiteljima Fantasyja na portalu SportSport.ba. Ahmetović, Tatar, Sušić, Fanimo, Pejović, Mustedangić, Rahmanović, Ahmetović s jedne, s druge strane Danilović, Zakarić, Ziljkić, Vranješ... Naravno, glupo bi bilo očekivati da će svako od njih ispuniti očekivanja, pa će biti važno pametno odabrati jednog, dvojicu ili trojicu (maksimalno iz jednog kluba) koji će možda na ovaj ili onaj način pomoći i svom timu u stvarnosti, ali i mnogim igračima Fantasyja.

U subotu su na programu mečevi Olimpik - Velež i Zrinjski - Mladost. Za pretpostaviti je da će se velika pažnja usmjeriti na igrače mostarskih klubova, dok će kolo biti kompletirano u nedjelju s tri meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa - Sloboda, Tuzla City i Radnik, ali u fokusu je duel Široki Brijeg - Željezničar. Oba tima imaju jasne ambicije pred meč na Pecari, ali i veliki broj kvalitetnih igrača koji se dosta često koriste od strane Fantasy igrača. Semir Štilić redovno najviše dobija povjerenja kao kapiten, ali tu su i Lendrić, Juričić, Mujezinović koji je dao čak četiri kola na startu šampionata, dok družina s Pecare - Jurilj, Jurić, Pervan... itekako znaju da donesu bodove onima koj iim vjeruju.

Ostalo je još nekoliko sati do zaključavanja sedmog kola, pa stoga ne zaboravite da posloćžite tim i krenete u nove pobjede. Ako nemate profil na našem portalu i kreiranu ekipu, možete to lako uraditi. 

Promo

Top Komentari

Alen23
5775c85c829a786dfb66c20358e8be32f48aed12 evo ko zeli ja sam napravio ligu pa nek upadne
0 0
Alen23
Imal neko kod lige da se pridružim nekom?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi