Zabili su gol za 2:2, ali njihova reakcija je sve iznenadila: "To nam se ne smije dešavati"

Iznenađen što su toliko slavili gol

Zabili su gol za 2:2, ali njihova reakcija je sve iznenadila: "To nam se ne smije dešavati"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su osvojili smo bod na gostovanju kod gradskog rivala Espanyola (2:2).

Barcelona je vodila već od druge minute golom Pedrija, ali je Espanyol u nastavku utakmice uspio da dođe do preokreta.

Na 1:1 u finišu prvog dijela poravnao je Darder sjajnim golom, dok je preokret domaćem timu donio De Tomas početkom drugog poluvremena kada je iskoristio očajnu grešku Erica Garcije.

Iako se činilo da će Espanyol konačno nakon 17 godina u La Ligi poraziti Barcelonu to se nije desilo. Katalonci su u posljednjoj minuti došli do 2:2, a pogodak je postigao rezervista Luuk de Jong.

Većina igrača Barcelone radovala se ovom golu kao da su pobijedili, ali bilo je i onih koji taj gol nisu tako doživjeli. Među njima je i Pedri koji je poručio da mu nije jasno zašto je zavladala tolika euforija nakon gola za 2:2.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon Luukovog gola zavladala je ogromna euforija i nije mi jasno zašto. Nismo toliko sretni jer znamo da smo morali pobijediti u ovoj utakmici. Ovo se ne smije dešavati, mi smo Barcelona i ne smijemo gubiti bodove na ovaj način", rekao je Pedri.

Barcelona je ostala četvrta na tabeli sa 39 bodova, dok je Espanyol na 13. mjestu sa 28 osvojenih bodova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Mozda bi Pedri, kad vec glumi nekakvu moralnu vertikalu, trebao manje grijesiti u svojim neshvatljivim dribliznima i poraditi malo na sutu, jer i pored toga sto je momak veliki potencijal, jos mu mnogo pure treba da to zaista i ostvari.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi