Zabio Željezničaru eurogol, pa pohvalio Plave

Maccabi prošao dalje

Zabio Željezničaru eurogol, pa pohvalio Plave

A. Čaušević

Željezničar je vodio protiv Maccabija, ali nije uspio proći dalje. Izraelci su na kraju slavili sa 3:1.

Ivan Lendrić je donio Plavim vodstvo u 34. minuti, ali radost gostiju je trajala svega četiri minute kada je Tjaronn Chery postigao eurogol.

Chery je odlično šutirao sa oko 25 metara te Irfan Fejzić na golu bh. predstavnika praktično nije imao šansi da zaustavi odličan šut.

U izjavi poslije utakmice Chery pohvalio Željezničar kazavši da se radi o dobrom timu koji je igrao odlično u prvom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bila je to dobra utakmica protiv dobrog protivnika, dobro je što smo pobijedili i sada se okrećemo utakmici u nedjelju. U prvom poluvremenu je bilo teško, ali srećom uspjeli smo postići gol i pobijediti", kazao je Chery.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi