Zaboravili ste Fabija iz Uniteda? Danas je potpisao za novi klub

Nekada je mnogo obećavao

Zaboravili ste Fabija iz Uniteda? Danas je potpisao za novi klub

Teme:

Svi navijači Manchester Uniteda, ali i oni koji pomno prate Premier ligu, sigurno znaju da su prije sedam-osam godina na Old Traffordu boravila dva brata blizanca - Rafael i Fabio.

Iako ni jedan, ni drugi nisu napravili karijere kakve su se od njih očekivale, i dalje igraju na visokom nivou, posebno Rafael koji je standardan u Lyonu.

Međutim, njegov pomalo zaboravljeni brat Fabio je u proteklim godinama igrao za neke slabije timove Premier lige ili u Championshipu, a danas je krenuo stopama Rafaela i skrasio se u Francuskoj.

Ovaj 28-godišnji lijevi bek potpisao je trogodišnji ugovor sa Nantesom, u kojem je zvanično predstavljen. Brazilac će u novom klubu nositi dres sa brojem dva, a finansijski detalji saradnje još uvijek nisu poznati.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Fabio je u prošlosti odigrao i dvije utakmice za A reprezentaciju Brazila.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi