Zaboravili ste Željinog Tiaga? Napravio je novi zanimljiv izbor
Grbavicu je napustio 2016. godine sa sunarodnjakom Mailsonom

Na Grbavici je brzo osvojio simpatije navijača

Zaboravili ste Željinog Tiaga? Napravio je novi zanimljiv izbor

S. Mlaćo

Nekadašnji ljubimac navijača Željezničara Tiago Faria pronašao je novi klub. Naime, Tiago je potpisao za klub Toledo Esporte koji se takmiči tek u trećem rangu brazilskog nogometa.

Tiago je na Grbavici brzo pokupio simpatije navijača, a jedan dio karijere proveo i u Hrvatskoj gdje je nastupao za Cibaliju. Nastupao je i za Capivariano, Bragantino Ituano, Cene MS, Corumbaense, te Botafogo i Real SC.

Radi se o 29-godišnjem ofanzivcu koji je je na društvenim mrežama istakao zadovoljstvo zbog ostvarenje saradnje sa Toledom.

Podsjetimo, Tiago je na ljeto 2016. godine Grbavicu napustio sa svojim sunarodnjakom Mailsonom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi