Zaboravite na De Geu, Neto je sinoć branio nemoguće

Zaboravite na De Geu, Neto je sinoć branio nemoguće

Edmir Škorić

David De Gea je briljirao ove sezone, protiv Seville je upisao čudesnu odbranu, ali šta je tek sinoć Neto radio na golu Valencije...

Valencia je s 2:1 na Mestalli savaladala Real Sociedad u redovnom kolu španske La Lige, ali da nije imala Neta na golu, ko zna kakav bi rezultat bio.

U završnici utakmice, kada je Valencia pokušavala privesti meč kraju i ostvariti pobjedu jer je vodila 2:1, Sociedad je mogao do izjednačenja, no Neto je spasio nemoguće poslije udaraca Joana Bautiste, a prethodno je odbranio slobodnjak Sergiju Canalesu.

Valencia je nakon pobjede nad Baskima učvrstila četvrto mjesto s 49 bodova i sada ima osam bodova više od Villarreala, pa je sve bliže plasmanu u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odbrane sjajnog Neta možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

Tarik Ibrisevic
Aj u kurac novinarčiću, nema ovo veze sa vezom. Odbranio u svoju stranu udarac i onda ga lopta pogodila na gol liniji. Ovo ja za kurac. I ti sebe nazivas novinarom?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti