Zaboravljeni as postigao gol u pobjedi Katalonije protiv Venecuele
Bivši igrač Barcelone postigao gol u dresu Katalonije

Katalonci u završnici meča stigli do pobjede

Zaboravljeni as postigao gol u pobjedi Katalonije protiv Venecuele

S. Pašalić, foto: EPA

Reprezentacija Katalonije je večeras odigrala prijateljsku utakmicu protiv Venecuele i stigla do pobjede od 2:1.

Dosta igrača koji su nastupili večeras za Kataloniju su ili igrali za Barcelonu ili još uvijek igraju, a najzvučnije ime je bio svakako Gerard Pique.

Ipak, Kataloniju je u vodstvo doveo bivši igrač Barcelone Bojan Krkić koji je postigao gol za 1:0 u 53. minuti utakmice. Samo šest minuta kasnije Venecuela je izjednačila nakon što je Rosales postigao gol za 1:1.

Izgledalo je da će se tim rezultatom utakmica i završiti, ali je rezervista Javi Puado koji je u igru ušao u 63. minuti postigao gol u 87. minuti za 2:1 i veliku pobjedu Katalonije.

Top Komentari

Benjamingst
Kad moze Katalonija da igra moze I Sandzak Republika....
5 0
Chupy
Ne moze rep srpska! Samo tvorevine koje nisu nastale genocidom mogu. Ona ne moze.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi