Bojanu Krkiću je prekipjelo, konačno je za sva vremena odgovorio kritičarima
Bojanu su često tepali da je novi Messi, ali on to nije bio, no nije bio ni "igrač koji nije uspio", jer ipak je igrao za najveće evropske klubove u karijeri

Nije više mogao slušati

Bojanu Krkiću je prekipjelo, konačno je za sva vremena odgovorio kritičarima

E. Škorić

Bojana Krkića pogađaju riječi kako je "čovjek koji nije do kraja iskoristio svoj potencijal".

U intervjuu za El Pais je napadač Stoke Cityja odlučio da jednom za sva vremena stane u kraj tim pričama kako je nekad bio veliki talent, a da je kasnije propao i nije ispunio očekivanja.

"Igrao sam za Barcelonu, Milan, Ajax i Romu. To nije ništa? Koliko ljudi je uspjelo da igra u ovim klubovima?", kazao je Krkić za El Pais.

"Zbog golova u Barcinoj La Masiji etiketirali su me kao novog Messija, ali ako niste poput Messija, ne znači da niste uspjeli", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored nabrojanih klubova još je igrao u Stokeu, Mainzu i Alavesu na posudbi. Bio je jednom član španske seniorske reprezentacije, a može da se pohvali da je osvajao La Ligu tri puta, Kup Španije, dva puta Ligu prvaka, bio je također i prvak Holandije...

Top Komentari

muha
Pa bas zato i nisi ispunio svoj potencijal igrajuci u velikim klubovima.
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi