Zaboravljeni Claudio Marchisio pred potpisom

Legenda Juventusa

Zaboravljeni Claudio Marchisio pred potpisom

Admin Čaušević

Claudio Marchisio je jedan od najboljih slobodnih igrača. Ovaj 33-godišnjak je bez kluba otkako je na kraju sezone napustio Zenit.

Marchisio bi prema pisanju italijanskih medija karijeru mogao nastaviti u Monacu s kojim je povezivan i prošle godine.

Sportmediaset navodi da su bivši igrač Juventusa i klub iz Kneževine su blizu da finalizaraju pregovore te se treba očekivati uskoro i potpis ugovora.

Marchisio je član Bianconera bio skoro dvije decenije, međutim teške povrede koljena prije dvije godine su unazadile njegovu karijeru zbog čega je prošlog ljeta i napustio Staru damu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S Juventusom je osvojio sedam Scudetta te četiri italijanska Kupa. Prošle sezone je nastupao za Zenit s kojim je bio prvak Rusije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti