Zaboravljeni defanzivac Liverpoola neočekivano pojačanje Barcelone?

Kataloncima potrebna "dubina"

Zaboravljeni defanzivac Liverpoola neočekivano pojačanje Barcelone?

Ukoliko sve prođe kako su Katalonci planirali, Barcelona bi sezonu mogla završiti sa novim trofejima La Lige, Kupa Kralja i Lige prvaka u vitrinama.

Nakon toga, Barca kreće po novo pojačanja, a jedno od njih bi mogao biti i igrač koji trenutno ne može "primirisati" prvom timu Liverpoola.

Barcelona je trenutno u pregovorima sa Jordijem Albom o produženju ugovora i jasno je da svi u klubu žele da sjajni lijevi bek ostane na Nou Campu.

Ipak, i ako Alba potpiše novi ugovor, Barcelona želi više dubine na poziciji lijevog beka. Čelnici Barce žele jeftinog igrača koji već ima iskustvo igranja u La Ligi i navodno su takvom pronašli u Liverpoolu.

Prema pisanju španskog Sporta, Barcelona će pokušati realizovati transfer Alberta Morena koji je već odavno u drugom planu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Morena potencijalne Barcine mete su, navodno, i Nacho Monreal (Arsenal) i Filipe Luis (Atletico Madrid).

Inače, Moreno je pod ugovorom sa Liverpoolom do narednog ljeta, pa bi Barcelona mogla bez naknade dobiti željeno pojačanje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DonnieBrasco
Alba juce dogovorio produzenje, ali nije da nismo navikli od vasih novinara svasta procitati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije