Zaboravljeni Hajrović strijelac u porazu Wohlena

Nekadašnji mladi reprezentativac

Zaboravljeni Hajrović strijelac u porazu Wohlena

Sjećate li se Seada Hajrovića? Fudbaler koji je nekada igrao za omladinske selekcije Arsenala i mladu reprezentaciju BiH sada igra za Wohlen, a za ovaj klub je u večeras postigao i gol. 

Hajrovićev Wohlen se takmiči u drugom švicarskom rangu i ne cvjetaju mu baš ruže, budući da se nalazi na posljednjem mjestu Challenge lige, a novi poraz doživio je danas na domaćem terenu od Chiassa.

Prvi su poveli domaći, a gol za 1:0 je postigao upravo Hajrović, no do kraja utakmice njegov tim je uspio prokockati prednost i na kraju izgubiti rezultatom 4:3.

Jedno je sigurno, Hajrović će Wohlen na kraju sezone definitivno napustiti, a pitanje nove sredine bi trebao riješiti već sljedećeg mjeseca s obzirom da na stolu ima nekoliko konkretnih ponuda.

U Wohlenu je, podsjetimo, od 2016. godine kada je stigao iz Winterthura. Još je igrao za Grasshoppers, Barnet te omladinske selekcije londonskog Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi