Zaboravljeni Hamit Altintop postigao fantastičan gol

Turski fudbaler u posljednjim trenucima meča donio bod svojoj ekipi

Zaboravljeni Hamit Altintop postigao fantastičan gol

Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Bayern Munchena i Schalkea, 35-godišnji Hamit Altintop danas za život zarađuje u njemačkoj Cvajti, a do u njegovim nogama još ima "života" pokazao je na meču svog Darmstadta i Greuther Furtha.

Greuther Furth je u okviru 18. kola 2. Bundeslige ugostio Darmstadt, a domaći su vodili sa 1:0 sve do samog finiša, ali je onda na scenu stupio iskusni Altintop.

Igrala se četvrta minuta sudijske nadoknade kada see Altintop oslobodio svog čuvara na desnom boku, a zatim prema golu domaćih poslao loptu koja je potpuno prevarila golmana Burcherta.

Inače, susret Darmstadta i Furtha je bio derbi začelja, s obzirom da se ove dvije ekipe nalaze na 16., odnosno 17. poziciji u drugom rangu njemačkog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi