Zaboravljeni Julio Baptista stiže u zaboravljeni klub?

Kakva kombinacija

Zaboravljeni Julio Baptista stiže u zaboravljeni klub?

Pomalo zaboravljeni brazilski napadač Julio Baptista mogao bi uskoro ponovo zaigrati u Engleskoj.

Nakon isteka ugovora sa Orlando Cityjem, Baptista razmatra nekoliko opcija za nastavak karijere a jedna od njih je i Bolton Wanderers.

U Boltonu su odlučni da se vrate u Premier ligu i čelnici kluba su već najavili neka zvučna pojačanja, a 35-godišnji Baptista bi mogao biti jedno od njih.

Julio Baptista je u svojoj bogatoj karijeri između ostalog nastupao za Sevillu, Arsenal, Real Madrid i Romu, a posljednji put je u Engleskoj igrao prije tačno deset godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bolton će ove sezone ponovo nastupati u Championshipu nakon jedne godine provedene u League One, a prvi meč u sezoni je na rasporedu 6. augusta protiv Leedsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi