Zaboravljeni napadač pojačava Crystal Palace?

Roy Hodgson pronašao riješenje

Zaboravljeni napadač pojačava Crystal Palace?

Ekipa Crystal Palacea primorana je da potraži brzo napadačko riješenje nakon što se povrijedio prvi napadač ekipe Christian Benteke. 

Belgijski napadač se povrijedio na meču Premiershipa protiv Manchester Cityja (poraz u gostima 5:0), a prve prognoze kažu da će sa terena izbivati oko šest sedmica. 

Naravno, to je mnogo duže nego što Palace može čekati, pa su ni odlučili da ponude ugovor nekadašnjem napadaču Liverpoola i Southamptona Rickieu Lambertu. 

Lambert je trenutno slobodan igrač, a posljednju epizodu imao je u ekipi Cardiff Cityja. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada nije poznato na koliko vremena bi Crystal Palace ponudio ugovor ovom napadaču, ali je jasno da im je hitno potreban jer još uvijek nisu postigli gol ove sezone. Da stvar po njih bude još gora, naredni meč igraju u gostima kod Manchester Uniteda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi