Zabranjeno okupljanje: Rođeni neće moći navijati pred stadionom

Saopštenje Olimpika

Zabranjeno okupljanje: Rođeni neće moći navijati pred stadionom

E. Škorić

FK Olimpik Sarajevo izdao je danas novo saopštenje povodom utakmice sa Veležom.

Utakmica Olimpik - Velež od velike je važnosti za oba tima, a prije same utakmice bilo je dosta saopštenja, pa je sarajevski tim izdao još jednom.

U njemu se navodi da "svi koji nemaju ulaznicu neće moći prisustvovati utakmici na Otoci".

"Ispred stadiona će biti predkontrole, na kojim ćete moći proći samo uz pokaz ulaznice i ličnog dokumenta. Okupljanja na prostoru oko stadiona prije, tokom i poslije utakmice su strogo zabranjena. Molimo Vas da poštujete pravila i fer sportski bodrite svoj tim na današnjoj utakmici", saopšteno je iz Olimpika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Promo

Top Komentari

AmarHZ
jesu dosadni to je sve iz nemoći zabranite im još i da dišu sretno rođeni HZ su uz vas
28 0
nemozetako
Armija je na putu. Sta je ovo ljudi moji put zakrcio. Ima 50 auta najmanje koji su krenuli u koloni u ovoj rundi, plus oni jutros i ovi poslije nas. Sarajevo ce danas da bude svo u crvenom
16 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti