Zadnji ekser u kovčeg: Messi jutros zadao Barceloni posljednji bolni udarac!

Više nema dilema da odlazi

Zadnji ekser u kovčeg: Messi jutros zadao Barceloni posljednji bolni udarac!

A. Čaušević

Već danima se drma Barcelonin svijet. Priča se samo o jednom. Ostaje li ili odlazi Lionel Messi. Svi se pitaju hoće li se desiti nezamislivo. 

Posljednja dešavanja govore da se Messi umorio od bolnih poraza u Ligi prvaka, već je odlučio da napusti Barcelonu i traži mirni razlaz s ponosom Katalonije.

Indicija o njegovoj definitivnoj odluci da napusti Barcu stigla je jutros. Messi je nepojavljivanjem na testiranju na koronavirus zabio zadnji ekser u kovčeg.

Svi igrači su pozvani na današnje testiranje. Prvi su stigli Jordi Alba i Martin Braithwaite, međutim ne i onaj koji se najviše čekao, kapiten i najbolji igrač ekipe, navodi Mundo Deportivo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luis Suárez , Arturo Vidal, Ivan Rakitić, Samuel Umtiti i Junior Firpo su igrači na koje Ronald Koeman ne računa, ali očekuje se da se pojave na testiranju.

Koemanova era zvanično počinje u ponedjeljak prvim treningom, međutim kako sada stvari stoje završava i Messijeva što izuzetno boli navijače Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Što ste dosadni sa ovim Messijem, napišete 10 članaka o njemu na dan. Ohladite malo.
5 3
Kadic2222
Je li ovo Ljubiša Kobas u Range-u Hahahahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi