"Zadovoljni smo, optimista sam po prirodi i vjerujem u prolaz"

Mladost u Kikačima dočekuje Leotar

"Zadovoljni smo, optimista sam po prirodi i vjerujem u prolaz"

S. Mlaćo

U okviru šesnestine finala Kupa Bosne i Hercegovine ekipa Mladosti iz Kikača, člana Prve lige tuzlanskog kantona, koja je napravila veliki podvig plasmanom u šesnaestinu finala kupa BiH, ponovo će biti domaćin.

Ovaj put protivnik će im biti ekipa Leotara iz Trebinja.

Šef stručnog štaba ekipe Mladosti iz Kikača Ademir Smajlović nakon žrijeba podjelio je prve impresije za SportSport.ba.

"Iskreno zadovoljni smo protivnikom, sa obzirom kako smo mogli proći. Međutim ni u jednom trenutku ne želim podcijeniti ekipu Leotara iz Trebinja. Što se tiče toga možemo li dalje, ja sam uvijek po prirodi optimista, pa će tako biti i u ovom susretu. Borićemo se i dati sve od sebe, pa boljem iz ovog susreta nakon 90. minuta sretno dalje.", završio je Smajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi