Zagrljaj i sve riješeno: Jović ponovo u reprezentaciji
Foto: FSS

Izglađeni svi nesporazumi

Zagrljaj i sve riješeno: Jović ponovo u reprezentaciji

Reprezentacija Srbije će u baraž za Evropsko prvenstvo ući jača za Luku Jovića, javljaju mediji iz susjedstva.

Ovaj mladi napadač Real Madrida od septembra nije pozivan u nacionalni tim nakon nesuglasica sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, no u međuvremenu svi nesporazumi između njih su izglađeni.

U proteklih nekoliko dana sa Jovićem su razgovarali selektor Tumbaković, kao i članovi FSS-a, a epilog je takav da je sve riješeno i da će Bijeljinac apsolutno biti spreman za pomogne reprezentaciji u martovskim mečevima.

"Sa obje strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je riješen i ono što je najvažnije, zaključak je da su svi složni u stavu da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj", saopštio je Savez, uz priloženu fotografiju.

Srbiju, podsjetimo, u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo najprije čeka selekcija Norveške s kojom će snage odmjeriti 26. marta. U slučaju pobjede, protivnik bi bio bolji iz duela Škotska - Izrael.

Top Komentari

Keno
B.m.k.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi