Fenomenalni Zaha pravi transfer o kojem nije mogao niti sanjati

Igre nisu prošle nezapaženo

Fenomenalni Zaha pravi transfer o kojem nije mogao niti sanjati

Esmer Oštraković

Nogometaš Crystal Palacea, Wilfried Zaha, na stolu ima dvije ponude o kojima je u dosadašnjem dijelu karijere mogao samo sanjati. Naime, za njegove usluge zainteresovani su Juventus i Barcelona, te će u januaru krenuti po njega.

Sjajni Zaha je u dresu Crystal Palacea odigrap čak 441 utakmicu, a ušao je u posljednju godinu ugovora tima sa Selhurst Parka.

On je tako slobodan da u januaru razgovara sa klubovima koji nisu iz Engleske, ukoliko želi da potpiše predugovor sa nekim od tih klubova.

Juventus je naravno kralj dovođenja igrača kojima istekne ugovor, te su odmah krenuli u spremanje ugovora za Zahu, kako bi ga u januaru ubijedili da potpiše predugovor.

Međutim, konkurencija će im biti jaka i to u vidu Barcelone jer je Xavi veliki obožavaoc načina na koji Zaha igra u Premiershipu.

Osim ova dva kluba koja nisu iz Engleske, za Zahu su navodno zainteresovani i Arsenal, te Chelsea, ali se prednost daje Juventusu i Barceloni.

Oglasi

Trener Crystal Palace, Patrick Vieira svjestan je da bi njegov najbolji igrač mogao otići, ali kaže da sve ove priče ne smetaju Zahi i njegovoj igri.

"Ne, to ga ne ometa. Za njega nije sve u ponudi, on je svjetan šta mu je ovaj klub dao", rekao je Zaha, te je dodao:

"Znamo koliko nam je važan, a zna i koliko ga svi mi, kao i navijači volimo. Odluka mora biti donesena, a mi ćemo naravno uraditi sve što možemo da ga zadržimo", završop je Vieira.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako je trener Crystal Palacea jasno dao do znanja svom nogometašu šta planira uraditi, ali je potvrdio da zna da Zaha ima određene ponude.

Na kraju ostaje da vidimo kakvu će odluku donijeti ovaj nogometaš, te da li će izabrati da ide ili iznenaditi sve i ostati u Crystal Palaceu.

Top Komentari

user1658818016
Barcelona hoce od svih pojacanja da dovede napadace Imali aubameyanga izvadio ih s polusezonu do kraja pa kupe lewu Imaju krila kupuju jos imaju fatija sad hoce ovog
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi