11

Komentari (11)

ryan.giggs
Ovo sa ponavljanjem penala je cirkus. Generalno. Ne postoji golman koji se ne pomjera sa linije.
Realist
Dok su Rashford i Martial u napadu United nece nista bitno osvojiti
Hulk
Dugo vremena ce proci dok se Man.United vrati na stare slavne stave.Samo je jedan Fergi.Ovo je klub koji je naucio da osvaja trofeje u najjacoj ligi na svijetu i da se bori za pehar LS.Fudbalu je potreban onaj stari United kao i AC Milan.
Ade1987
Ovaj Linedolf ko baba neka!
ragge
Unistili su oni sami sebe,kakvo sranje od ekipe
Shik
M.U. ne da fali jedan Vidic ili jedan Rio Ferdinand.Nego oba onakvog tipa. I ozbiljniji trener.Svaka cast ovom, ali meni njegova pojava je kao pionire da vodi.
AmarBolan
Lindelof treba igrat za FK Brabonjiste
Stari_trafford
****m ti lindelofa i sve
felix__27
Kako katastrofalnu skupu a losu ekipu imaju haha... Odbrana *****a majke mi a najskuplja.... Hahahah kakva ekipa.. To sam i prosle godine govorio majke mi ekipa za sredine.... Uz dužno poštovanje navijacima ali realno nula ekipa jos trener hahahah ??
ArmiNN
LINDELOF, NE ZNAM ZASTO JE U UNITEDU JOS..3 gola su njegova...1 gol lik prodje kao da ga nema,Penal on skrivio,3 gol liku on doda
user1590396893
Čim ne dobiju penal izgube utakmicu hahahahahahahahahaah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti