Zaha: San je pobijediti Chelsea

Donio pobjedu Crystal Palaceu

Zaha: San je pobijediti Chelsea

Wilfried Zaha donio je pobjedu Crystal Palaceu u današnjoj utakmici 8. kola Premiershipa protiv Chelseaja. 

Do ovog kola Crystal Palace nije postigao niti jedan gol, niti je upisao pobjedu, pa je ova pobjeda iznenadila i najveće optimiste manjeg londonskog kluba.

Nakon utakmice presretan je bio i Wilfried Zaha, koji je za engleske medije, između ostalog, kazao kako je san pobijediti Chelsea.

"Tako sam umoran, ali sve je bilo vrijedno pobjede. Morali smo da pobijedimo. U fudbalu se nikad ne zna, imali smo plan, naporno radili i iskoristili šanse. To je san, pobijediti Chelsea kod kuće", kazao je Zaha. 

Osvrnuo se potom na svoj gol, ujedno posljednji na utakmici.

"Prvi gol je mnogo značio za samopouzdanje, a drugi je bio u pravom trenutku, jer je Chelsea tada počeo da se vraća u igru", istakao je Zaha. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crystal Palace je nakon ove pobjede i dalje zakovan na dno tabele sa tri boda, dok je Chelsea na petoj poziciji sa deset više. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi