Zaha tužio agente zbog propalog transfera
(Foto: EPA)

Ne oprašta im

Zaha tužio agente zbog propalog transfera

M. Šljivak

Wilfried Zaha tužio je agente jer mu je propao transfer proteklog ljeta.

Fudbaler Crystal Palacea je bio na korak od prelaska u Everton u transferu vrijednom preko 70 miliona funti. Dogovorio je sve sa ovim timom, ali na kraju od transfera nije bilo ništa.

Zaha je potom odlučio da raskine ugovor sa agencijom USM, ali ni to nije sve. Tužit će ih za propali transfer, jer su u dogovoru sa predsjednikom Palacea Stevea Parisha odugovlačili sa pregovorima kako bi ostao u aktuelnom klubu.

Fudbaler iz Obale Slonovače se nakon raskida saradnje sa menadžerskom agencijom okrenuo poznatom agentu Minu Raioli sa kojim je sklopio saradnju.

Prvi veliki posao sa ovim menadžerom mogao bi sklopiti već u januaru, kada se očekuje njegov odlazak iz kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interes za Zahu pored Evertona pokazuje i londonski Arsenal i lako bi se moglo desiti da on na kraju završi u ovom timu.

Zaha ove sezone igra mnogo slabije u odnosu na prošlu sezonu i od osam utakmica upisao je samo jednu asistenciju.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Zar nije u 56SENAL trebao? Znam da su im KVAZINAVIJACI pravili tim kako ce izgledati sa Zahom...bas su jadni, a covjek zelio u Everton, eto koliko su mal klub..
0 5
arsenal_fan_1886
Zaha je cat in the bag, svakako smo kupili pepea, a i mali saka i martineli se vec dokazuju - ista pozicija. zaha je dobar u malom timu, tu je glavni, ali vidjeli smo ga man utd - u, zapravo nismo ga vidjeli
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi