Rukometaš Vogošće

Zahirović: Malo smo se opustili, ali dobro je

Rukometaš Vogošće Ajdin Zahirović postigao je dva pogotka u porazu od izraelskog Holona (24:23).

Iako je bh. predstavnik u revanšu izgubio, zahvaljujući pobjedi 31:24 iz prvog meča plasirao se u 3. kolo EHF Challenge Cupa.

"Bile su ovo dvije jake utakmice, što bi se reklo prave muške, fajterske. Sudije su mlade pa su možda zbog toga pravile greške na obostranu štetu, nisu navikli na ovakve mečeve", rekao je Zahirović, te nastavio:

"Mogu reći da smo se malo opustili u drugoj utakmici, što je rezultiralo porazom. Sedam golova prednosti iz prve utakmice nije malo, ali ni nedostižno. Malo smo taktizirali, ali dobro se završilo. Protivnicima čestitam na korektnoj utakmici i želim im sretan put kući".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi