Zahirović napušta Mladost? Na stolu ponuda iz inostranstva

Nekadašnji reprezentativac BiH

Zahirović napušta Mladost? Na stolu ponuda iz inostranstva

Nekadašnji reprezentativac BiH Adnan Zahirović (28) mogao bi se ponovo otisnuti u inostranstvo.

Zahirović od ljeta 2017. godine nastupa za Mladost, no prema ugovoru koji je sklopio s ovim timom može otići ukoliko dobije adekvatnu ponudu, a čini se da je jedna takva stigla na njegovu adresu.

Naime, Zahirovića u svojim redovima želi vidjeti novi mađarski prvoligaš MTK iz Budimpešte. Kontakti su uspostavljeni, no hoće li od svega toga nešto biti, tek ćemo vidjeti u narednom periodu.

Ono što je sigurno, Zahirović svakako želi da "oživi" svoju karijeru, a ovo se čini kao dobra prilika za to.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj vezista bi potpisom za MTK povećao koloniju bh. fudbalera u Mađarskoj, gdje od ranije igraju Đorđe Kamber (Honved), Anel Hadžić (Videoton), Dženan Bureković (Ujpest)... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi