Zajko Zeba već pronašao novi klub?

Karijeru nastavlja u nižem rangu

Zajko Zeba već pronašao novi klub?

E. Škorić

Nije dugo trebalo Zajku Zebi da pronađe novi klub.

Iskusni veznjak je danas dogovorio raskid saradnje sa Olimpikom, nakon samo osam odgiranih kola u Premijer ligi BiH, a čini se da je već pronašao novi angažman.

Nekadašnji nogometaš Zrinjskog, Slobode i Željezničara, sa bogatim iskustvom i sa nekoliko inostranih angažmana iza sebe, karijeru će po svim prilikama nastaviti u Igmanu iz Konjica.

Ovaj tim napravio je dobru selekciju igrača, a kako saznajemo, pridružit će im se i Zeba, koji unatoč poznim godinama i dalje može da bude čovjek odluke i prevaga na terenu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zebin prelazak u Igman ne možemo ozvaničiti, ali sve bi trebalo da bude završeno u narednih dan-dva.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Sretno jarane , godine cine svoje
16 0
enko
Znaci ipak bila noga na otoci
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi