Zakaria blizu Old Trafforda
Foto - EPA

Pojačanje u veznom redu

Zakaria blizu Old Trafforda

Midhat Šljivak

Manchester United navodno je jako blizu dovođenja veznjaka Borussije iz Monchengladbacha Denisa Zakarije.

Kako navode njemački mediji, United je ozbiljno zainteresovan za angažman 23-godišnjeg švicarskog veznjaka u svoje redove, a i sam fudbaler pokazuje ozbiljan interes za dolazak na Old Trafford.

Sky Germany navodi da je tim iz Manchestera veliki favorit za angažman ovog fudbaler, a pored Crvenih đavola interes za njega još pokazuju Liverpool, Atletico Madrid i Borussia Dortmund.

Iako su mu samo 23 godine Zakaria je već odigrao gotovo 100 utakmica za Borussiju, dok je za reprezentaciju Švicarske nastupio 28 puta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ugovorom s njemačkim timom vezan je do ljeta 2022. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti